Hvorfor købe autohjælp ?


Hvorfor vejhjælp

Hvorfor købe autohjælp ?

Flere og flere danskere føler ikke, at det er nødvendigt med at abonnere på vejhjælp eller købe autohjælp og det er lidt skræmmende, fordi de fleste ved ikke hvor dyrt det kan komme til at koste, hvis de er uheldige. Der er mange gode grunde til at købe autohjælp på abonnement og dermed være medlem hos et af de danske sig autohjælp firmaer.

De fleste med abonnement, som ikke har haft brug for det i flere år, kan hurtigt komme til føle at det er spild af penge. Men assistance uden abonnement kan flere gange komme til at koste flere års abonnementer og er det så det værd?

Hvis vi antager at din bil er gået i stå og at du ikke kan få den i gang igen, har du selvfølgelig brug for hjælp. Den er gået i stå en vinter langt ude på landet, hvor der ikke kommer mange andre biler der kan hjælpe dig. Du kender ingen, der kan hente dig og din bil. Her er den eneste mulighed at ringe til et autohjælp firma, og købe autohjælp på timebasis for du er jo ikke medlem.

Vælger du f. eks at købe autohjælp på timebasis hos Falck koster den første time 2261,50 kr på hverdage mellem 7-15. Det svare til næsten 4 års abonnement i samme firma. Priser er selvfølgelig endnu dyrere, hvis du har brug for assistance i udlandet eller det er i weekenden. I sådanne situationer bliver assistance rigtig dyrt og pengene havde for længst tjent sig hjem, hvis man blot var medlem ved en autohjælps udbyder.

Du kan mildest talt få hjælp hver 4. år uden det har koste dig noget at være medlem. Og er det vigtigt for dig, at have en form for sikring, hvor du ved at der altid står nogle klar til at hjælpe dig, er der ikke noget at betænke sig på – meld dig ind nu!

Er du ejer af en ældre bil, kan det helt sikkert anbefales med et autohjælp medlemskab, da der er større chance for, at din bil uheldigvis skulle gå i stå et eller andet sted. Hvis du ikke har et abonnent i et autohjælps firma, kan du komme til at vente rigtig længe på assistance. Grunden til dette skyldes at udbyderne af autohjælp prioriterer deres egne kunder før andre.

Der er rigtig mange fordele, ved at have et abonnement hos et autohjælps firma. Du får ikke kun vejhælpsassistance ved biluheld, du kan få hjælp med alt fra dækskift til værksteds/ hjemtransport, dog afhænger denne slags ekstra services af hvilken vejhjælps udbyder og hvilket abonnement du har.

Så tag og tilmeld dig en autohjælp udbyder og spar penge næste gang du er uheldig. Alle de største udbydere har ofte gode tilbud eller kampagner op til ferier.

Se priserne for de 3 største autohjælps firma

Previous Er din bil vinterklar ?
Next Apps til bilister